TALENPAKKET ONDERBOUW

INHOUD

In het talenpakket worden de vier meest voorkomende talen aangeboden die in het VO onderwezen worden; Nederlands, Engels, Duits en Frans. Verschillende onderdelen van deze talen worden behandeld, waaronder werkwoordspelling, grammatica, klokkijken en woorden leren. Het pakket bestaat uit instructiemateriaal en oefenmateriaal. Je kunt er direct mee aan de slag!

DOELGROEP

Onze trainingen zijn bedoeld voor mensen die leerlingen begeleiden in het VO. Leerlingen die visueel zijn ingesteld, handelend leren en baat hebben bij een TopDown benadering: vanuit het grotere geheel daal je af naar het detailniveau. Dit zijn bijvoorbeeld onderwijsondersteuners binnen een VO-school, huiswerkbegeleiders of bijlesdocenten. Het hebben van een onderwijsbevoegdheid kan handig zijn, maar is niet specifiek noodzakelijk.

 

OPZET VAN DE TRAINING

Onze trainingen vragen een tijdsinvestering van drie dagdelen van 3 uur. Tussentijds krijg je voldoende mogelijkheden om zelf te oefenen met het materiaal en het effect ervan te ervaren. Je ontvangt een compleet materialenpakket bij de training waarmee je direct aan de slag kunt.

 

NA DEZE TRAINING KUN JE

Na de training kun je leerlingen die vastlopen in de veelal auditief aangeboden lesstof een methode aanbieden waarmee ze wel slagen. Je helpt ze naar betere resultaten en helpt voorkomen dat ze afstromen of uitvallen. En dat verdienen deze leerlingen!

 

STUDIEBELASTING

Naast de aanwezigheid tijdens de trainingsdagen is de studiebelasting 8 uur. Deze tijd staat voor het doorlezen van de trainingsmap en het organiseren en verslagleggen van een proefsessie.

 

INHOUD MATERIALENPAKKET

Je ontvangt een compleet materialenpakket waarmee je praktisch en direct aan de slag kunt. Het materialenpakket bestaat uit een trainingsmap met theorie en instructie- en oefenmateriaal (per module) in handige mapjes.

 

AANTAL DEELNEMERS

Minimaal 6 en maximaal 10 personen

 

PRIJS

€ 795,- per persoon (inclusief het materialenpakket van €250,- en vrijgesteld van BTW)

 

    Wil je weten wanneer je deze training kunt volgen? Kijk dan snel in onze agenda!